Om Dancing Queen

Dancing Queen - ABBA Tribute Show har med stor succes spillet over hele landet i snart 10 år.

Dancing Queen består af fremragende musikere og kønne, velsyngende sangerinder. Visuelt er alt i topklasse, og lyden er meget tæt på den originale ABBA lyd. Orkestret spiller altid med stort musikalsk overskud og entusiasme.

Dancing Queen leverer også forrygende dansk/engelsk dansemusik fra 70, 80 og 90'erne inklusiv de største diskohits fra dengang. Hør eksempler her

Dancing Queen har spillet for en fyldt Rådhusplads i København (se video). De spillede for tusindvis af mennesker med Johnny Logan til Eurovision 2014 i København umiddelbart inden det Internationale Melodi Grand Prix og kunne samtidig ses på DR1. De har givet koncert i Tivoli i København, Statens Museum for Kunst, Nimb, Fredericia Messecenter, Helsingør Hallen, Herlev Hallerne, Herning Kongrescenter med Anders Lund Madsen, Luftkastellet i Limhamn og mange andre steder. For nylig modtog orkestret en henvendelse fra et 5 stjernet luksushotel i Dubai omkring en koncert nytårsaften.

Orkestret har fået særlig tilladelse af Polar Records og Universal Music til at kalde sig Dancing Queen, da retten til at benytte navnet tilhører ABBA.

Dancing Queen har spillet for store virksomheder som Aller A/S, Unilever A/S, d'Angleterre, Danske Bank, Bank Invest A/S, SBS TV A/S, Bavarian Nordic A/S, Biosthetique A/S, Ferring Pharmaceuticals A/S og mange andre til konferencer, firmafester og lignende arrangementer.

Shows kan skaleres fra den mindste virksomhed til de største koncerter.

Dancing Queen regnes i dag for Danmarks suverænt bedste ABBA kopiorkester.